Упевнений крок у майбутнє

15 серпня 2023 року

 Національний університет біоресурсів і природокористування України знову радий вітати своїх нових студентів. Серед них – здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»14 серпня відбулася їх урочиста посвята разом із іншими першокурсниками гуманітарно-педагогічного факультету.

Студенти-міжнародники натхненно вітали виступи ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка, голови наглядової ради НУБіП України Миколи Томенка, декана гуманітарно-педагогічного факультету Інни Савицької, голови сенату студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету Аліни Майбороди. Адміністрація НУБіП України урочисто передала символічний ключ до знань студенту-першокурснику Вячеславу Стрілковському, який навчається за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», після чого відбулася церемонія запалення символічного факелу знань представниками усіх факультетів і інститутів НУБіП України.

Після завершення урочистостей пройшли зустрічі наставників груп зі своїми підопічними, зокрема студенти групи МВ-23001 поспілкувалися з куратором групи, доцентом кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Богданом Грушецьким, а також своїми майбутніми викладачами – Сергієм Асатуровим, доцентом кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, Олександром Харчуком, доцентом кафедри філософії та міжнародної комунікації. Студенти більше дізналися про перебіг навчального процесу та правила внутрішнього розпорядку, краще познайомилися один з одним і обмінялися першими враженнями. Активне спілкування продовжилося і у ботанічному саду НУБіП України, який група відвідала.

 

Богдан Грушецький,
куратор групи МВ-23001

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook