Вікторія Терлецька обирає магістратуру «Нутриціологія» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

14 липня 2023 року

      — Розкажіть коротко про себе.

— Мене звати Вікторія Терлецька. Я вже маю декілька спеціальностей та професійний досвід в галузі громадського харчування. До Війни у нас з чоловіком  була власна справа, виробництво готової їжі для повсякденного сімейного харчування. Багато клієнтів запитувались питанням як отримати більше користі  від харчування. Та я і сама як жінка і мати постійно шукаю найкращі рішення цього питання. 

 

      —  Звідки дізналися про НУБіП України?

— Вже довгий час я захоплююсь науково-професійною діяльністю декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариси Вацлавівни Баль-Прилипко. Відвідувала тематичні семінари та конференції. Та коли дізналася що в НУБіП з‘явилась освітньо-професійна програма «Нутриціологія» вирішила здобути  її.

  —  Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології"  освітньо-професійної програми "Нутриціологія"?

Нутриціологія - це сучасний світовий тренд. Адже тривалість життя  зростає, та його якість ще не досить цьому відповідає. Від якості харчування та споживання необхідних корисних елементів залежить наш зовнішній вигляд, здоров‘я, розумова діяльність та настрій. З цім питанням стикаються люди різних допоміжних професій; масажисти, тренери, косметологі, психологи. Знання в цій галузі допоможе мені зробити нашу харчову продукцію ще більш  корисною та допоможе нашим споживачам покращити якість життя. Тому я обрала надійне джерело знань  в НУБіП України.

Мене вразила матеріально-технічна база та професійний викладацький склад факультету харчових технологій ті управління якістю продукції АПК. В спеціально облаштованих під освітню програму «Нутриціологія» лабораторіях зможу повноцінно закріплювати практичними навичками отримані теоретичні знання від висококваліфікованих викладачів сфери технічних та медичних наук.

Отримавши, по закінченню навчання, диплом НУБіП України, зможу стати успішним фахівцем нутриціології, реалізувати себе в професійній діяльності спрямованої на підтримку та поліпшеню здоров'я нації.

     — Дякую Вам, Вікторія, за чудову бесіду. Бажаю успіхів у вступній компанії й досягнення всіх поставлених цілей!

Розмову вів
Ігор Устименко, кандидат технічних наук, доцент
кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook