Студенти 2 курсу факультету ветеринарної медицини приступили до складання заліку з дисципліни «Ветеринарна імунологія»

9 травня 2023, 17:28
ФВМ НУБіП України

   Не зважаючи на те, що навчальний семестр був складним у зв’язку з війною росії проти України заняття в НУБіП України проходять у змішаній формі. Так, з 8 травня згідно з графіком здобувачі вищої освіти 2 курсу повного терміну навчання факультету ветеринарної медицини розпочали складати залік з дисципліни «Ветеринарна імунологія».

   В період навчання більшість здобувачі вищої освіти виконали лабораторні заняття та здали всі модуля. Протягом семестру допомогу в навчанні із дисципліни «Ветеринарна імунологія» здобувачам вищої освіти надавали науково-педагогічні працівники кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Микола Малюк і Роман Бокотько, які постійно контактували із студентами, надаючи консультацію з необхідних питань.

   Також, здобувачі вищої освіти використовували електронний навчальний курс дисципліни «Ветеринарна імунологія», який розміщений на платформі Elearn (https://elearn.nubip.edu.ua/enrol/index.php?id=434).

   Науково-педагогічні працівники під час дистанційного навчання із здобувачами вищої освіти опрацювали відповідні теми з дисципліни та постійно проводили обговорення відповідних тем у формі відеоконференції з використанням платформи Webex і Zoom.
   Також, здобувачі вищої освіти мали змогу відпрацювати необхідні лабораторні роботи для опанування професії під час очного формату навчання.

   Залік проводиться в очному форматі. Кожний здобувач вищої освіти під час заліку опрацьовує білет, який складається з 10 тестових завдань різної складності.

   Бажаємо всім студентам успішної сесії та успіхів у подальшому навчанні. Всім бажаємо здоров’я і мирного неба над головою!

Ми переможемо!
Слава Україні!

Тарас Савчук, старший викладач кафедри
хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook