Інформація щодо 59-ї Літньої школи словацької мови та культури Studia Academica Slovaca (SAS)

3 травня 2023 року

Цього року Літня школа SAS проходитиме в очній формі з 30 липня по 19 серпня 2023 р. та в дистанційній формі з 31 липня по 12 серпня 2023 р. Програма включатиме мовні курси та традиційний блок лекцій. Організатором та реалізатором літньої школи є Studia Academica Slovaca Центр словацької мови як іноземної Філософського факультету Університету ім. Коменського в Братиславі.


    Якщо тебе зацікавила інформація, то читай далі про умови та дедлайн:
Цього року також процедури відбору належать до компетенції країн, що направляють, а це означає, що коди стипендій Міністерства освіти, науки, досліджень та спорту Словацької Республіки будуть передані успішним заявникам безпосередньо відповідною установою за кордоном (посольство, консульство, місцеве міністерство освіти, університет, лекторат).


    Подання онлайн-заявки буде доступне з 10 квітня 2023 року на web-сторінці https://slovuk.minedu.sk. Зацікавлені особи заповнюють розділ з особистими даними, інформацією про вибір курсу, а також рівень своїх знань словацької мови. Заявники окремо вказують, яка форма навчання їх цікавить (очна/дистанційна) та вводять код своєї стипендії. До аплікаційної форми також додається короткий мотиваційний лист, так само у формі електронного додатку заявник прикріплює свою фотографію та підписану згоду на обробку персональних даних.


Кінцевий термін подання заявок, 26 травня 2023 р.


     Заявники, які у повній мірі заповнили свою заявку, будуть автоматично проінформовані про її успішне подання і зможуть завантажити та зберегти її у форматі pdf за власною потребою. Водночас координатор SAS зв'яжеться з ними протягом максимум 10 днів і буде доступний для будь-яких питань або вирішення проблеми.


Більше інформації про Літню школу SAS можна знайти на веб-сайті www.fphil.uniba.sk/sas у розділі AKTUALITY/NEWS

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook