28 березня на засіданні кафедри управління земельними ресурсами було заслухано дисертаційні роботи здобувачів Тетяни Кравчук та Олега Юсипенка

28 березня 2023 року

   28 березня на засіданні кафедри управління земельними ресурсами було заслухано дисертаційні роботи здобувачів Кравчук Т.Ю. на тему: «Еколого-економічні засади формування землекористування водоохоронних зон і прибережних смуг в межах територій міст» (наукові керівники: д.е.н., професор, член кореспондент НААН України Третяк А. М.; д.е.н., доцент, Купріянчик І. П.) та Юсипенка О.М. на тему «Еколого-економічні засади формування рекреаційного землекористування в межах водоохоронних зон територій міст» (наукові керівники: д.е.н., професор, член кореспондент НААН України Третяк А. М.; доктор економічних наук, професор Дорош О. С.). Дисертації подані на здобуття наукового ступеня доктора філософії в галузі економіки за спеціальністю 051 – економіка (05 – соціальні та поведінкові науки).
   Організація попереднього захисту дисертацій здійснювалась у дистанційному режимі за допомогою сервісу відеоконференцій CiscoWebexMeetings. На початку здобувачі презентували свої наукові дослідження, потому відповіли на низку питань та заслухали рецензії експертів.
   За результатами засідання кафедри управління земельними ресурсами ухвалено рішення: рекомендувати дисертаційні роботи здобувачів Кравчук Т.Ю. та Юсипенка О.М. до попереднього розгляду на засіданні науково-технічної ради факультету землевпорядкування з урахуванням зауважень та побажань експертив, членів кафедри.
   Рішення прийнято одноголосно.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook