На факультеті ветеринарної медицини відбувся захист звітів виробничої практики

17 березня 2023, 9:23
ФВМ НУБіП України

   У Києві з кожним днем весна бере «владу у свої руки», а у студентів шостого курсу ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини перша половина березня видалася надзвичайно напруженою. Адже в цей період майбутні лікарі ветеринарної медицини захищали матеріали виробничої практики. Це відповідальний момент, який можна порівняти із захистом дипломної роботи!

 

 

   Для проведення захисту матеріалів практики розпорядженням декана факультету від 24.02.2023 р. № 33 було створену комісію, яка заслухала понад сто студентів. Засідання комісії проходили як в очному так і в дистанційному форматі.

 

 

 

 

   Члени комісії відмітили високий рівень практичної підготовки майбутніх фахівців ветеринарної медицини. Про це говорять і результати оцінювання – 78,5 % студентів, які проходили захист матеріалів практики отримали оцінки відмінно і добре.

 

 

 

 

   Проте, зупинятись не можна, адже це лише початок «фінішної прямої» – завершального семестру для студентів ветеринарного факультету. Тож побажаємо майбутнім випускникам успішного подолання усіх сходинок в освоєнні премудростей ветеринарної науки!

Віктор Шевчук,
доцент кафедри епізоотології,
мікробіології і вірусології, голова комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook