Акредитації ОНП 202 «Захист і карантин рослин» (доктор філософії) - бути

13 березня 2023 року
Факультет захисту рослин, біотехнологі та екології

 

10 березня 2023 р. під головуванням гаранта програми Миколи Долі відбулося розширене засідання робочої групи ОНП за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин» (доктор філософії), щодо стану готовності програми, НПП, здобувачів до прийому експертів НАЗЯВО.

Проходження акредитації ОНП PhD заплановане на 20-21 березня 2023 р.

На засіданні розглянули та обговорили програму візиту експертної групи до НУБіП України. Головою групи призначена Тетяна Івченко (Інститут овочівництва і баштанництва НААН), та експерти Світлана Мостовяк (Уманський національний університет садівництва та Аліна Башлай (Сумський національний аграрний університет).

Гарант програми Микола Доля повідомив науково-педагогічних працівників про заплановані зустрічі експертної групи з керівником та менеджментом ЗВО, академічним персоналом, здобувачами та випускниками вищої освіти за програмою 202 Захист і карантин рослин, з представниками самоврядування здобувачів вищої освіти, з роботодавцями, із представниками структурних підрозділів університету.

Питання, що обговорювалися на засіданні стосувалися своєчасного надання інформації у період роботи експертної групи усіма учасниками освітнього процесу та підвантаження її в систему на запит ЕГ.

Обговорили порядок презентації матеріально-технічної бази, що використовується здобувачами ОНП 202 «Захист і карантин рослин», та уточнили перелік задіяних осіб.

Також гарант ОНП Микола Доля звернув увагу на заплановану 14 березня 2023 р. гостьову лекцію стейкхолдера, д.б.н. Сергія Хаблака (Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України) та своєчаснне інформування усіх здобувачів факультету. Було відзначено, що обрана тематика лекції спрямована на формування навиків розробляти науково-обґрунтовані комплексні заходи із захисту і карантину рослин для господарств, діяльність яких пов’язана з вирощуванням рослин сільськогосподарського призначення, їх реалізацією, переробкою, і використанням у сучасних умовах землекористування.

Також гарант ОНП Микола Доля відмітив, що проведення попередньої гостьової лекції Віталія Ільченка (директора компанії UKRAVIT) 7 березня 2023 р. для усіх аспірантів університету було проведене за сприяння наших науково-педагогічних працівників Ярослава Лікаря та Оксани Сикало на пропозицію керівника відділу аспірантури Віталія Вакуленка.

Чекаємо візиту експертної групи та продовжуємо працювати над поточними питаннями у навчальному процесі.

 

 

Юлія Коломієць, декан ФЗРБтаЕ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook