Продовжуємо навчання. Тепер і в офлайн форматі.

9 березня 2023 року

         Згідно з графіком освітнього процесу у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на ІІ семестр 2022-2023 н.р. з 6 березня у студентів 1 та 4 курсів денної форми навчання розпочався період очного навчання.

Викладачі кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. В.З. Янчука вже в понеділок мали перші офлайн-зустрічі.

За розкладом на першій та другій парах асистент кафедри Ірина Лучко в межах практичного заняття з дисципліни «Аграрне право» опрацювала тему «Правове регулювання аграрного ринку» зі студентами 4 курсу юридичного факультету спеціальності 081 «Право». Незважаючи на сигнал повітряної тривоги, що змусив перервати пару, після «відбою» студенти продовжили активну роботу з закріплення на практичних кейсах теоретичних знань.

Доцент кафедри Тамара Новак зустрілась, теж на практичному занятті, з дисципліни «Договірне і трудове право», зі студентами 4 курсу ННІ неперервної освіти та туризму спеціальності 242 «Туризм». Опрацьовуючи завдання з теми «Види трудових договорів», студенти повною мірою користувались перевагами «живого» спілкування, дискутуючи між собою та з викладачем, доповнюючи відповіді одногрупників, ставлячи питання викладачу.

Доцент кафедри Юлія Краснова провела перше аудиторне семінарське заняття у другому семестрі на факультеті тваринництва та водних біоресурсів для студентів 3 курсу скороченого терміну навчання з дисципліни «Правове регулювання тваринництва в Україні». Семінарське заняття було присвячене правовому забезпеченню організації племінної справи як виду господарської діяльності в агропромисловому комплексі України.

Не зважаючи на всі плюси дистанційного навчання, зустрівшись після тривалої паузи в аудиторіях, як студенти, так і викладачі ще раз переконались: ніщо не може замінити безпосереднього  контакту з аудиторією, одногрупниками. Спілкування наживо, відчуття емоційного стану один одного, можливість безперешкодно комунікувати, брати участь в обговореннях, дискусіях – це те, що неможливо отримати повною мірою через онлайн-зустрічі. Беззаперечно, заняття в аудиторіях є безцінними з точки зору отримання знань та навичок майбутніми професіоналами своєї справи.

Тож всім нам менше «тривог», спокійної плідної роботи в аудиторіях навчальних корпусів НУБіП України!

Володимир Єрмоленко,

завідувач кафедри аграрного, земельного

та екологічного права ім. В.З. Янчука

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook