Засідання атестаційної комісії

7 березня 2023 року

 

106 березня 2023 року відбулося чергове засідання атестаційної комісії коледжу.

3

Відповідно до п.п.3.3 «Типового положення про атестацію педагогічних працівників України»  від 06.10.2010 р. № 930 (із змінами, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20.12.2011 р. № 1473 та змінами, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України від 08.08.2013 р. № 1135), атестаційна комісія проаналізувала педагогічну діяльність у міжатестаційний період викладачів, які атестуються у 2022-2023 навчальному році. Члени атестаційної комісії Олег КАЛАТАЛО, Ірина ТЕРНОВА, Олександра БОЙКО, Оксана ЛЕЩИШИН, Маріанна МИХАЙЛИШИН, Олег АНДРУСЯК вивчили професійну діяльність педагогів, зростання їх творчої ініціативи та фахової майстерності шляхом відвідування навчальних занять, виховних заходів, рівень навчальних досягнень здобувачів освіти з дисциплін, які викладають педагогічні працівники. В ході засідання вони ознайомили присутніх з навчальною документацією щодо виконання педагогічними працівниками своїх посадових обов’язків, участю у роботі методичних об’єднань, фахових конкурсах та інших заходах, пов’язаних з організацією освітнього процесу. Члени атестаційної комісії надали оцінку виконанню педагогічними працівниками своїх обов'язків, їх професійній підготовці.

25

Голова атестаційної комісії Світлана ПИЛИПИШИН наголосила на тому, що необхідною умовою атестації педагогічних працівників є обов’язкове проходження курсів підвищення кваліфікації. Згідно п.14 ПОСТАНОВИ Кабінету міністрів від 21 серпня 2019 р. № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників» (Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 1133 від 27.12.2019) кожен педагогічний і науково-педагогічний працівник закладу фахової передвищої освіти відповідно до Законів України «Про освіту», «Про фахову передвищу освіту» зобов’язаний щороку підвищувати кваліфікацію з урахуванням особливостей, визначених цим Порядком.

46

Атестаційна комісія ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» прийняла рішення вважати період вивчення діяльності педагогічних працівників, що атестуються у 2022-2023 році, завершеним.

Ірина ДМИТРІВ,
секретар атестаційної комісії
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook