Чергова зустріч наставників академічних груп кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського зі здобувачами вищої освіти

16 січня 2023 року

   Наставники академічних груп кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського постійно тримають тісний зв'язок зі своїми підопічними студентами, організовують та проводять зустрічі як під час навчального процесу, так і у період канікул. Актуальних питань для обговорення завжди багато.

   12 січня 2023 року в online режимі відбулася чергова зустріч студентів 3 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту з наставником – доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксаною Гавриш.
   Під час зустрічі було підведено підсумки щодо результатів екзаменаційної сесії у першому семестрі 2022/2023 н. р., виявлено та обговорено причини заборгованостей, що мають деякі студенти за окремими дисциплінами.
   Оксана Гавриш представила здобувачам вищої освіти розклад перездачі сесії (графік зустрічей з викладачами для ліквідації заборгованостей) за результатами зимової сесії, а також наголосила на необхідності виконання завдань та всіх необхідних підсумкових видів робіт відповідних дисциплін на платформі Ельорн.
   Окрему увагу під час зустрічі було приділено графіку освітнього процесу у другому семестрі 2022/2023 н. р. для студентів денної форми навчання.
   Зустріч студентів з наставником відбулася в дружній атмосфері, здобувачі вищої освіти активно долучались до розмови та обговорення важливих питань.
   Також 12 січня 2023 року в режимі online відбулася зустріч здобувачів вищої освіти 3 групи 4 курсу факультету аграрного менеджменту з куратором групи – старшим викладачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристиною Драмарецькою.
   Кристина Павлівна поцікавилась станом здоров’я та психологічним станом студентів. Під час зустрічі було обговорено результати здачі екзаменаційної сесії у першому семестрі 2022/2023 н. р., наставник представила студентам графік ліквідації заборгованостей за результатами зимової сесії.
   У ході зустрічі було обговорено ряд важливих питань, зокрема щодо особливостей написання бакалаврської кваліфікаційної роботи та термінів її виконання. Наставник акцентувала увагу здобувачів вищої освіти на графіку освітнього процесу весняного семестру 2022/2023 н. р.
   На завершення зустрічей наставники академічних груп побажали здобувачам вищої освіти щасливого Нового року під мирним українським небом, перемоги та здобуття нових знань й практичних вмінь у процесі навчання в Університеті.
 
 Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook