- Головна
- Напрямки наукових досліджень
- Проблемні науково-дослідні лабораторії
- Наукові кадри і тематика НДР
- Науковий потенціал НДІ ТЯПТР
- Розподіл виконавців бюджетніх тем по НДІ ТЯПТР
- Підготовка наукових і науково-педагогічних кадрів
- Спеціалізовані вчені ради із захиту дисертацій
- Науково-технічна рада
- Рада молодих вчених
- Матеріали конференцій
Підготовка наукових і науково-педагогічних кадрів
Аспірантура та докторантура
Шифр спеціаль-ності | Назва спеціальності | Кількість аспірантів та пошукачів | Кількість докторантів | ||||
всього | очно | заочно | всього | очно | заочно | ||
03.00.15 | Генетика | 2 | 2 | - | - | - | - |
06.02.01 | Розведення та селекція тварин | 9 | 5 | 4 | - | - | - |
06.02.02 | Годівля тварин і технологія кормів | 4 | 4 | - | - | - | - |
06.02.03 | Рибництво | 4 | 2 | 2 |
|
|
|
06.02.04 | Технологія виробництва продуктів тваринництва | 11 | 7 | 4 | 1 | 1 | - |
03.00.20 | Біотехнологія | 4 | 3 | 1 | - | - | - |
03.00.10 | Гідробіологія та іхтіологія | 5 | 4 | 1 | - | - | - |
Всього по факультету тваринництва та водних біоресурсів | 39 | 27 | 12 | 1 | 1 | - | |
05.02.01 | Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення; |
|
|
| - | - | - |
05.05.11 | Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва | 1 | 1 | - | - | - | - |
05.18.16 | Технологія продуктів харчування | 6 | 3 | 3 | - | - | - |
05.18.13 | Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. | 1 | 1 | - | - | - | - |
Всього по факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК | 8 | 5 | 3 |
|
|
| |
Разом по НДІ | 47 | 32 | 15 | 1 | 1 |
|