Вітаємо випускників ОП "Адміністративний менеджмент" з випуском!

30 листопада 2022 року
Факультет аграрного менеджменту

30 листопада 2022 року відбувся випуск магістрів ОП "Адміністративний менеджмент" на факультеті аграрного менеджменту. 

Цього року захід відбувся в аудиторії. І ті з студентів, хто мали можливість та бажання, приїхали до університету. Незважаючи на те, що у нас було обмежено постачання електроенергії, але це не повпливало на піднесений настрій та зустріч студентів.

Цього року привітати випускників факультету аграрного менеджменту прийшов професор Станіслав Ніколаєнко, ректор НУБіП України, академік Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, який відзначив важливість роботи менеджерів та маркетологів у відбудові національної економіки України.

Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук привітав з випуском 130 студентів-магістрів факультету, серед яких також було відзначено випуск 15 студентів ОП "Адміністративний менеджмент", з них 14 осіб були учасниками проєкту "Агрокебети".

З вітальним словом до випускників також звернувся професор Віталій Луцяк, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності.

За активну участь у суспільному житті факультету аграрного менеджменту Подякою декана факультету аграрного менеджменту було відзначено Мирославу Маленко, старосту групи магістрів ОП "Адміністративний менеджмент".

Ті з студентів, хто виконали вимоги участі проєкту "Агрокебети", отримали сертифікати за підписом Станіслава Ніколаєнка, ректора НУБіП України та Алекса Ліссітси, генерального директора компанії ІМК, голови Наглядової ради проєкту "Агрокебети".

І відбулось урочисте вручення дипломів випусникам.

Вітаємо випускників та бажаємо їм вдалого кар'єрного шляху!

 

Олена Ковтун,

гарант ОП "Адміністративний менеджмент"

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook