PhD: акредитація ОНП «Професійна освіта» – всупереч перебоям електропостачання

6 листопада 2022 року
   У тяжких умовах воєнного стану, що супроводжуються постійними перебоями електропостачання, в НУБіП України пройшов онлайн-візит експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Завдячуючи оперативному реагуванню працівників служби проректора з адміністративно-господарської діяльності Валерія Васильовича Іщенка, колектив гуманітарно-педагогічного факультету впродовж 03-04 листопада відважно пройшов онлайн-випробування з акредитації ОНП PhD «Професійна освіта».

  Відповідно до затвердженого наказу Нацагентства, до складу акредитаційної комісії ввійшли: Гевко Ігор Васильович, доктор педагогічних наук (Тернопільський національний педагогічний університет ім. Володимира Гнатюка) – керівник експертної групи; Лаврентьєва Олена Олександрівна, доктор педагогічних наук (Вищий навчальний заклад «Університет ім. Альфреда Нобеля»); Заїка Артем Олексійович (Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка), здобувач вищої освіти.
 
   Освітньо-наукова програма «Професійна освіта» в НУБіП України була запроваджена у 2016 році та має значний досвід підготовки фахівців вищої кваліфікації у галузі педагогіки. Педагогічна підготовка в Університеті бере свій початок з 1924 року зі створення агропедагогічного відділення, яке у подальшому стало базою для відкриття Київського агропедагогічного інституту. Це свідчить про глибокі традиції підготовки науково-педагогічних кадрів для системи аграрних закладів освіти, яка забезпечувалась за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти
   Цілями даної ОНП є підготовка конкурентоспроможних фахівців у галузі професійної освіти, формування загальних і спеціальних компетентностей, необхідних для педагогічної, науково-дослідної, проєктної й управлінської діяльності у закладах вищої та фахової передвищої освіти.
   Відповідно до затвердженої Програми онлайн-візиту експерти Нацагентства провели зустрічі зі здобувачами та їх науковими керівниками, науково-педагогічними працівниками, керівниками структурних підрозділів, роботодавцями та випускниками.
 
   Шановні проректори Університету високо оцінили глибокий аналіз експертів Нацагентства, щиро подякували за об’єктивну оцінку результатів діяльності гуманітарно-педагогічного факультету та запросили експертів до очного візиту в «alma mater».
  З нетерпінням очікуємо проєкту рішення експертної групи та бажаємо керівництву гуманітарно-педагогічного факультету успішного завершення акредитації на рівні «А».
  Все буде Україна!
 
 
Віталій Вакуленко,

завідувач відділу аспірантури 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook