Талановита молодь - майбутнє нашої науки, майбутнє нашої країни!!!

4 листопада 2022 року

13Уже другий місяць, незважаючи на тривоги та воєнну загрозу, активно працює секція "Мовознавства" Бережанської філії Тернопільської МАН у Бережанському фаховому коледжі НУБіП України, адже одним із пріоритетних напрямів сучасної системи освіти сьогодні є формування у здобувачів освіти і молоді цілісної наукової картини світу і сучасного світогляду. Саме наукова освіта з раннього віку закладає основи пізнання, стійкого інтересу до життєтворчості, формування цінностей, пошуку особистісної самореалізації.

3 листопада 2022 відбувся семінар на тему: «Дослідницька робота юного науковця», слухачами якого стали не лише здобувачі освіти секції «Мовознавства», але і секції «Робототехніки».

111

Зустріч пройшла у форматі активного діалогу. Спікер, кандидат філологічних наук ТНПУ Тетяна Цепенюк, висвітлила основні етапи написання дослідницької роботи. Велика увага приділялась структурі роботи, а саме тому, які компоненти мають бути чітко визначені: мета, об’єкт і предмет дослідження, завдання, методика дослідження, відмінність та перевага запропонованих підходів і результатів. У ході семінару спікер наголосила, що робота має ґрунтуватись на певних наукових та експериментальних базах, містити дані особисто проведених дослідів, спостережень чи пошукової роботи, результати їх обробки, аналізу та узагальнення, посилання на відповідні наукові джерела, а разом з тим відображати власну позицію дослідника.

1516

Цікавий семінар з елементами тестових завдань викликав великий інтерес у здобувачів освіти. Усі активно брали участь, ставили запитання, висвітлювали своє бачення щодо запропонованих питань та бурхливо обговорювали сформульовані завдання.

Семінар виявився цікавим, насиченим інформаційно та корисним і лише підтвердив бажання студентства досягати мети і реалізовувати усі плани!!!

Щиро бажаю усім мирного неба, оскільки воно відкриває перед людством перспективи, не зводячи їх життя до боротьби за виживання!

23456789101214

Світлана Куца,
керівник секції «Мовознавства»

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook