29 жовтня 2022 року відбулась організаційна година у студентів 5 групи 1 курсу

30 жовтня 2022, 9:23
ФВМ НУБіП України

   Завдання позааудиторної роботи – це закріплення, збагачення та поглиблення знань, набутих у процесі навчання; обговорення застосування їх на практиці; розширення загальноосвітнього кругозору студентів, формування в них наукового світогляду, вироблення вмінь і навичок самоосвіти.
   Важлива роль у вихованні студентів, розширенні й поглибленні їхніх знань, розвиткові творчих здібностей належить спеціально організованій виховній роботі у поза навчальний час. Строго цього і дотримується колектив 5 групи 1 курсу разом з наставником групи Наталією Друзь.

   Обговорено всі нагальні питання. Перш за все, це загроза з боку агресора та важливість самозбереження в осінній період прогресивності коронавірусу. Наставник наголосила: «Перш за все бережемо себе!!!. Щоб уберегти себе та своїх близьких, необхідно чітко дотримуватися відповідних рекомендацій. Не займайтеся самолікуванням і одразу звертайтеся до сімейного лікаря, якщо відчули симптоми захворювання».

   Наголошено про постановку студентів на військовий облік, студенти які не встигли подати документи, мають можливість переслати їх наставнику. Все можна вирішити. Тому без паніки.
   Наталія Віталіївна вже почала акцентувати увагу студентів на недалекому початку зимової залікової та екзаменаційної сесії. Вона є перша, тому і така важлива. Обговорені всі настановчі моменти, роз’яснено алгоритм дій.

На позитивній ноті побажано здоров’я та перемоги!!!

Слава Україні!!! Героям Слава!!!

Староста групи Каріна Пархоменко
Наставник групи Наталія Друзь

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook