Студентська чоловіча збірна НУБіП України з футзалу – півфіналіст чемпіонату м. Києва з футзалу серед ЗВО

18 жовтня 2022, 16:18
18 жовтня в спорткомплексі Національного університету харчових технологій відбувся матч за вихід до півфіналу змагань з футзалу чемпіонату м. Києва сезону 2021-2022 року серед чоловічих команд ЗВО. Збірна НУБіП України зустрілася зі збірною командою НУФВСУ. На матчі був присутній проректор з науково-педагогічної роботи Сергій КВАША.
   Цього року до нашої збірної завдяки змаганням з міні-футболу серед перших курсів було відібрано чимало перспективних спортсменів, які мали змогу проявити себе на змаганнях міського рівня. До складу НУБіП України увійшли такі спортсмени-першокурсники Дмитро ТЮПА, Владислав КУЛИК (агробіологічний ф-т), Ростислав КОВТУН (ННІ ЕАіЕ), Ігор МАЛЮК, Сергій ГИБАЛО, Дмитро СТАШЕВСЬКИЙ (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»).
   На перших хвилинах наші хлопці придивлялися до суперників, здалеку пробиваючи по воротах. Збірна НУФВСУ намагалася атакувати, але наші футболісти надійно грали в обороні. Одна із контратак НУБіП України привела до порушення правил суперником і Андрій ПАШКО (механіко-технологічний ф-т) реалізував штрафний удар – 1:0 збірна НУБіП України повела у рахунку.
   Через декілька хвилин суперники скористалися помилкою нашого воротаря і зрівняли рахунок. Збірна НУБіП України активізувала свої дії у нападі і більше на дала збірній НУФВСУ підступитися до наших воріт. Хлопці заволоділи ініціативою і ще п`ять разів вразили ворота суперника.
   Голи забили: Андрій ПАШКО та Ігор МАЛЮК – по 2 голи, Сергій ГИБАЛО і Антон РОСС (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»). Матч завершився з рахунком 6:1 на користь НУБіП України.
   Таким чином наша збірна потрапила до півфіналу чемпіонату м. Києва.
 
   Вітаємо збірну НУБіП України з футзалу з перемогою!
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook