Студенти-механіки відзначили День Знань чемпіонатом механіко-технологічного факультету з Брейн-рингу

4 вересня 2022 року
   На тлі запеклих футбольних та волейбольних баталій між командами факультетів та інститутів Університету студентська організація механіко-технологічного факультету за підтримки деканату організувала та провела чемпіонат факультету з Брейн-рингу. Символічно, що інтелектуальні баталії відбувалися в День Знань – 1 вересня.

   В турнірі з Брейн-рингу взяли участь вісім команд, які представляли академічні групи механіко-технологічного факультету другого та третього курсів спеціальностей «Агроінженерія» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», що знаходяться на очному навчанні.
   Відкрив турнір декан факультету Вячеслав Братішко зі словами привітання до команд-учасників з нагоди Дня Знань. Декан відзначив високий інтелектуальний рівень та командний дух, властивий студентам факультету, відмітив здатність до самоорганізації, подякував студентству за активну та патріотичну громадянську позицію. З вітальним словом до учасників змагань звернувся і заступник декана факультету Ігор Сівак.

   Організатори змагань нагадали командам правила турніру, і гра почалась! Емоції вирували, суворе та неупереджене студентське журі та суддівська команда пильно слідкували за дотриманням правил гри всіма гравцями та здійснювали підрахунок набраних балів.
   Гра складалася з декількох раундів різного рівня складності. Загадки, головоломки, пазли, конкурс капітанів, завдання зі знання історії Університету та факультету – учасники змагань мали змогу продемонструвати свої вміння, ерудицію та інтелект, здатність швидко та правильно розв’язувати складні та нестандартні завдання.

   Точилася рівна боротьба, а переможці турніру визначилися лише за результатами останнього конкурсу.
   В запеклій боротьбі третє місце зайняла команда «Веселка» групи АІ 2102. Друге місце посіла команда «Свіжі та шалені», що складалася зі студентів групи АІ 2101. А перемогу в напруженій інтелектуальній боротьбі виборола команда «Проліски», яка представляла групу АІ 2003.

   Команди-призери та всі учасники турніру отримали грамоти від декана факультету, а переможці змагань ще й смачний тортик! Окрім грамот та нагород важливим результатом турніру стало відчуття командного духу, впевненості у своїх силах і здібностях та належності до великої й потужної спільноти Національного університету біоресурсів і природокористування України!


Анастасія Чернявська,
член СО механіко-технологічного факультету
Вячеслав Братішко,
декан факультету

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook