Олена Комаренко хоче навчатися соціальній роботі у найкращих – в НУБіП

17 серпня 2022 року

– Вітаю Вас Олено! Ви виявили бажання навчатися на «Соціальній роботі» з чим це пов’язано? 

Доброго дня! Я навчалася на бакалавра за спеціальністю «Професійна освіта» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, й під час навчання зрозуміла що це саме те місце де я хочу навчатися у магістратурі. Вважаю що спеціальність «Соціальна робота» є надзвичайно перспективною, зараз для українців відкритий ледь не увесь світ, а з таким чудовим фахом є можливість отримати гарно оплачувану роботу.

 

– Ви сказали що хочете продовжувати навчання саме у НУБіП України, тому що?... 

Ну по перше як я вже сказала я тут навчалася, а по друге за час свого навчання я побачила чуйних, компетентних професіоналів – наших викладачів, я прагну навчатися у найкращих, і бачу що керівництво НУБіП України робить усе можливе щоб саме такі люди у нас викладали. Знаю що керівництво університету належало до найвищих щаблів влади у країні, а отже й вимоги до персоналу по ідеї найвищі, я бачила це впродовж навчання, й це сильно підкупає.

 

– Чи хочете щось побажати абітурієнтам? 

Так, гадаю що у цей непростий для нашої країни час кожен з Вас зробить правильний вибір у обранні своєї майбутньої професійної діяльності, я свій вибір зробила і зичу цього Вам!

 

Інтерв’ю підготував Олександр Прохорчук,
доцент кафедри соціальної роботи та реабілітації

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook