Триває процес поселення студентів факультету аграрного менеджменту в гуртожиток

13 серпня 2022 року

   Розпочався та активно триває процес поселення студентів факультету аграрного менеджменту в гуртожиток № 2. Незважаючи на той факт, що в умовах воєнного стану, на факультеті передбачена дистанційна форма навчання, багато студентів вирішили приїхати в столицю, поселитися та проживати у гуртожитку.


   

   На теперішній час уже понад 30 студентів успішно розмістилися в своїх кімнатах. Керівництво факультету у безпосередній співпраці з адміністрацією студентського містечка організовує процес поселення та здійснює його постійний моніторинг. При поселенні студенти дотримуються загальних правил поведінки мешканців гуртожитку в умовах воєнного стану, за чим уважно спостерігає комісія з поселення, яка функціонує на місці.


   

    На щастя, на теперішній час ризик ведення воєнних дій на території міста Києва та його околицях суттєво знизився, однак, на превеликий жаль, продовжує зберігатися загроза ракетних обстрілів з боку агресора у повітрі. Саме тому ключового значення набуває поінформованість громадян стосовно того, як потрібно поводитися під час повітряних тривог. У цьому зв’язку, при поселенні студентів інструктують щодо поводження у випадку повітряної тривоги.

    

    Загалом, стан кімнат у гуртожитку № 2 є задовільним, а студенти з нетерпінням очікують початку навчального семестру.

Зичимо студентам успішного навчального року, а всім українцям – Перемоги та Мирного неба над нашою Батьківщиною!

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook