Майбутня абітурієнтка Ірина Мельник надає перевагу вступу на спеціальність Ветеринарна медицина в НУБіП України

18 липня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Сьогодні наше знайомство з майбутньою абітурієнткою факультету ветеринарної медицини Іриною Мельник, яка попри усі складнощі, викликані агресією росії, непокинула своєї мрії цьогоріч стати студенткою нашого університету. Незважаючи на війну, життя продовжується, і патріотично налаштована молодь віддає перевагу українським університетам.

   - Добрий день, Ірино розкажіть про себе.
   - Вітаю! Мене звати Ірина Мельник. Я родом із Житомирської області. Виросла в селі, тож любов до тварин в оточенні яких росла, а дома були не тільки сільськогосподарські, такі як корови, телята, свині, кури, а й домашні та екзотичні тварини, собаки, коти, шиншили, папуги, ігуани та інші.

   - Розкажіть коротко звідки з'явилася мрія стати лікарем ветериенарної медицини?
   - Ще в семи річному віці я обрала майбутню професію – лікар ветеринарної медицини. Захворювання домашніх улюбленців та намагання їм допомогти посилело мою мрію та привело на навчання до ВСП "Немішаївський фаховий коледж НУБіП України".

   – Як Ви дізнались про НУБіП і як сформувалось Ваше рішення вступати в наш університет?
   - На першому курсі коледжу нам розповіли про один із найкращих факультетів ветеринарної медицини України де можна отримати ступінь магістра з омріяного фаху – лікаря ветеринарної медицини. Від того часу маю бажання продовжити навчання саме на факультеті ветеринарної медицини в НУБіП України.

   - Дякую, Ірино, за розмову. Бажаю Вам успішно здати ЗНО та впевнений, що вже у вересні Ви станете студентом НУБіП України.

Розмову провів Сергій Голопура,
доцент кафедри терапії і клінічної діагностики.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook