Інтерв’ю з абітурієнтом Ярославом спеціальності "Захист і карантин рослин".

30 червня 2022 року

Добрий день, представтеся та розкажіть про себе.

Степанишин Ярослав Борисович, випускник відокремленого структурного  підрозділу «Кам’янець-Подільського  фахового коледжу закладу вищої освіти «Подільського державного університету» навчався на спеціальності "Агрономія". Зараз планую вступати до НУБіП України на спеціальність "Захист та карантин рослин".

Як Ви дізналися про університет та, зокрема, про цю спеціальність?

Дізнався про НУБІП України з офіційного сайту та від знайомих, які вже навчаються тут. Я відвідав онлайн день відкритих дверей факультету "Захисту рослин біотехнологій та екології" де викладачі змістовно розповіли, та на прикладах довели, що НУБІП України – це провідний національний дослідницький вищий навчальний заклад у сфері біотехнологій, природозбереження, продовольчої безпеки із більш ніж віковою історією, відомий своїми багатими традиціями і славиться численними здобутками.

Чому ви обрали саме НУБіП?

На мою думку, наша держава має усі шанси стати успішною країною, завдяки перспективній молоді, яка буде її розвивати. Я впевнений, що у НУБіП України готують саме таке молоде покоління.

Чому Ви обрали саме спеціальність "Захист і карантин рослин"?

Працювати з рослинами - це моя пристрасть. За період навчання у коледжі "Захист рослин" був одним з моїх найулюбленіших предметів. Лекції та практичні заняття були дуже цікавими і я зрозумів, що хочу більше розвиватися саме у цьому напрямку. Я знаю, що викладачі НУБІП допоможуть мені стати справжнім фахівцем у напрямку "Захисту і карантину рослин".

Що ви очікуєте від навчання в університеті?

Я хочу отримати гідну професію, завести нових друзів, цікаво проводити час. А навчання в НУБіП - це активне та цікаве студентське життя, де до послуг студентів – спортивні секції, творчі і мистецькі колективи, численні гуртки, клуби за інтересами, наукові спільноти. Крім того, в університеті можна розвивати лідерські та управлінські якості через самоврядування – у студентській та профспілковій організаціях університету. Я буду навчатися в НУБІП України тому, що він на сьогодні є сучасним, унікальним і студенто-орієнованим освітнім закладом, і це є мій вибір!

Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

Хочу стати фахівцем своєї справи і тим самим розвивати нашу країну.

 

Інтерв’ю з абітурієнтом провів

доцент, кандидат сільськогосподарських наук 

кафедри фітопатології ім. В. Ф. Пересипкіна

Гентош Д. Т.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook