Олександр Шумейко здобувач ОС «Магістр» ОПП «Управління інноваційною діяльністю» срібний призер міжнародного конкурсу студентських наукових робіт

24 червня 2022 року

 

     Цьогоріч фінальний тур Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт, який проходить вже 5 років поспіль за підтримки Міністерства освіти і науки України  пройшов на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. 
     Міжнародний конкурс студентських наукових робіт проводиться з метою інтеграції України в європейський освітньо-науковий простір, задля розширення міжнародних зв’язків, стимулювання інноваційної діяльності студентів, оволодіння ними сучасними технологіями, заради створення умов для формування інтелектуального потенціалу талановитої молоді.
     Для участі в Конкурсі було надіслано 437 наукових робіт із 28 країн світу, до заходу долучився 141 заклад вищої освіти – 73 українських ЗВО та 68 іноземних.
     Диплом II ступеня  за спільну наукову роботу «MANAGEMENT OF TECHNOLOGICAL AND ECONOMIC MATURITY OF ENTERPRISES FOR THEIR DYNAMIC DEVELOPMENT» виборов представник НУБіП України – магістр ОПП «Управління інноваційною діяльністю» Олександр Шумейко та Dominika Frączkiewicz, Zarządzania magisterskiego Akademia Biznesu WSB Polska (науковий керівник – д.е.н., професор кафедри публічного управління,  менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Ольга Витвицька). З ним – наша розмова.
  • Будь ласка, трішки про себе.

     – В 2018 році закінчив Київський національний університет будівництва і архітектури отримавши диплом з відзнакою. Навчався на факультеті "Автоматизації і інформаційних технологій" на спеціальності "Комп'ютерні науки" за освітньою програмою "Управління проєктами" з метою в подальшому обіймати посаду системного аналітика.
     Маючи досвід в управлінні, на сьогодні майже 8 років, зрозумів що знання в управлінських інноваціях та їх оптимальному використанні є для мене досить важливими.
     Про освітню магістерську програму "Управління інноваційною діяльністю" дізнався із рекомендацій професора Віктора Олексійовича Пабата. Так я дізнався, що в НУБіП України є магістерська програма «Управління інноваційною діяльністю» і згодом вступив на заочну форму навчання. Навчання на магістерській програмі «Управління інноваційною діяльністю» – це підготовка висококваліфікованих управлінців в Україні, враховуючи передові міжнародні практики.
  • Як обирали тему дослідження?

     – Як управлінець, я добре розумію актуальність питань інноваційної зрілості підприємства в умовах динамічного розвитку, у викликах сьогодення та важливості міжнародного співробітництва, тож і обрав тему «Управління технологічно-економічною зрілістю підприємств для їх динамічного розвитку». Питання розвитку міжнародного співробітництва в цьому напрямі досліджувала магістр Dominika Frączkiewicz (Польша), яка стала моїм партнером. Науковий керівник д.е.н., професор Ольга Витвицька затвердила тему і концепцію наукової роботи.  
  • Які Ваші плани на майбутнє?

     – Звісно розвивати знання та формувати нові навики в системі управління шляхом інноваційного розвитку  середовища і в бізнесі, і в суспільстві.
     Вітаємо Олександра з науковим досягненням та бажаємо успіхів у професійному і кар’єрному зростанні!
    Науковому керівнику, д.е.н., проф. Витвицькій Ользі Данилівній,  творчої наснаги і реалізації нових ідей та задумів.
    Наразі головне для всіх українців – це відновлення миру на нашій землі! Наполегливо працюємо на захист, міжнародну взаємодію талановитої молоді України  та інших країн для впровадження інновацій та наукових надбань. 
 
Катерина Обиход,
старший викладач кафедри публічного управління,
менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook