Студенти 1-7 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини успішно завершили складання іспитів з дисципліни «Екологія у ветеринарній медицині»

9 червня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Повномасштабне вторгнення РФ в Україну кардинально змінило життя мільйонів людей, які опинилися в окупації, під обстрілами чи вимушено виїхали зі своїх домівок. Всупереч найскладнішому воєнного стану НУБіП України один з перших вузів продовжував здійснювати освітній процес. Науково-педагогічні працівники під час дистанційного навчання із здобувачами вищої освіти опрацьовували відповідні теми з дисциплін у формі відеоконференцій з використанням платформи Zoom, Webex та проводили оцінку знань.
   Після успішного закінчення навчання у період з 23 травня по 04 червня 2022 року студенти 1-7 груп 1 курсу факультету ветеринарної медицини засвідчили рівень своїх знань на іспитах з дисципліни «Екологія у ветеринарній медицині».

   Іспит проходив в дистанційному режимі з використанням платформи Elearn. Проведення підсумкової атестації забезпечували доценти кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К. Скороходька Кос’янчук Н.І., Соломон В.В.

   Після написання екзамену в групах проводили співбесіди на платформі Zoom згідно до графіку з ідентифікацією студента та перевірки знань.

Вітаємо студентів з успішною здачею екзаменів, успіхів у подальшому навчанні. Нехай сесія буде легкою, стипендія – підвищеною, небо – мирне над головою!

Ніна Кос'янчук, доцент кафедри ветеринарної гігієни
ім. професора А.К. Скороходька.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook