Завідувач кафедри і куратор провели виховну годину зі студентами 2 курсу 7 групи

20 травня 2022 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

        В умовах воєнного стану надзвичайно важливо допомагати студентам ефективно навчатись і здобувати потрібні для майбутнього фаху знання й компетентності. Відсутність стійкого інтернет-зв’язку, вимушена зміна місця перебування, напружена емоційна обстановка суттєво ускладнили навчальний процес і створили об’єктивні перепони на шляху до двосторонньої комунікації між викладачем і студентом. З метою часткового їх подолання 19 травня 2022 р. завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, д.е.н., проф. Віталій Луцяк і наставник академічної групи, к.е.н., доц. Олександр Файчук організували дистанційно зустріч зі студентами 2-го курсу англомовної групи факультету аграрного менеджменту.

Перш за все, Віталій Луцяк поцікавився станом здоров’я студентів і рівнем безпеки їх перебування. Як з’ясувалось, всі вони знаходяться на територіях, де не ведуться активні бойові дії (частина перебуває за кордоном) і мають гарний стан самопочуття. У ході діалогу завідувач кафедри запитав студентів про наявність проблем напередодні літньої екзаменаційної сесії щодо опанування навчальних дисциплін. Було з’ясовано, що серйозних проблем у групі немає, а поточні труднощі вони поступово вирішують. Значну увагу Віталій Луцяк приділив інформуванню студентів про особливості освітньо-професійної програми «Менеджмент»: пояснив структурно-логічну схему, розкрив зміст компонент та детально охарактеризував навчальний план. Крім того, він повідомив студентів про заплановані на осінь науково-практичні конференції і закликав всіх брати в них активну участь, щоб підвищити рівень власної обізнаності і фаховості.

У свою чергу, студенти запитали наставника групи про особливості проведення практики після завершення літньої екзаменаційної сесії і поцікавились про процедуру здійснення оплати за надані освітянські послуги під час воєнного стану. Олександр Файчук фахово надав відповіді і роз’яснення на ці питання.

Наприкінці виховної години завідувач кафедри і наставник побажали студентам успішної здачі іспитів, берегти себе і рідних та вірити у перемогу України!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook