Відновлено роботу підготовчих курсів до вступу в НУБіП України

23 березня 2022, 9:09
ФВМ НУБіП України

23 березня на кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого відбулася чергова зустріч зі слухачами підготовчих курсів з біології, що обрали для підготовки до вступу в наш університет дистанційну форму навчання. Заняття проводила професорка Лариса Кліх. Такі зустрічі згідно розкладу підготовчого відділення відбуваються два рази на місяць. За попередній період на дистанційних заняттях зі слухачами ми обговорили особливості будови та функцій організмів рослин, тварин та людини. Сьогоднішню та наступні зустрічі присвячено узагальненню знань із загальної біології. Було детально обговорено питання стосовно органічних складових живих організмів: вуглеводів та ліпідів. Крім того, розглянули класифікацію таких сполук, їх функції у живих організмах.

Окрім лекційних занять, слухачі дистанційних курсів з біології мають доступ до платформи підготовчого відділення, де розміщено актуальну інформацію з 4 розділів біології: біології рослин, біології тварин, біології людини та загальної біології. На цій же платформі є доступ до тестових питань до кожної теми, що дає можливість слухачам систематизувати свої знання та підготуватися до навчання в нашому університеті. Розробниками цього курсу є викладачі кафедри біохімії і фізіології тварин доцентка Ольга Тупицька та професорка Лариса Кліх.

Віримо, що фінальну підсумкову атестацію з біології ми зможемо провести зі слухачами курсів в аудиторіях нашої рідної кафедри.

Лариса Кліх,
викладачка підготовчих курсів, професорка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook