Запрошуємо на 2 і 3 тур І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії

16 лютого 2022 року

На виконання наказу ректора університету від 17.01.2022 р. № 31  І етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2022 році з навчальних дисциплін і спеціальностей проводиться в університеті у період з 14 лютого до 25 березня 2022 р. 

Оскільки студентська олімпіада з хімії традиційно складається із 3 турів змагання, то 1 тур було проведено у грудні 2021 р. наприкінці навчального семестру.

2 тур 1 етапу олімпіади призначається на 25 лютого 2022 р., а 3 тур – на першу половину березня. Для студентів 2-4 курс результат першого туру олімпіади зараховується за попередні роки, а для студентів 1 курсу, які не змогли взяти участі у 1 турі у грудні 2021 р., надається можливість пройти тестування за 1 тур 23-24 березня 2022 р.

За результатами трьох турів будуть визначені переможці за 5 секціями для підготовки до участі у 2 етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії (також планується проведення за 5 секціями).  

Розподіл учасників олімпіади за 5 секціями відбувається з урахуванням обсягів хімічної підготовки за різними галузями знань і спеціальностями та у ВНЗ різного спрямування:

  1. за програмою загальної хімії з розділами неорганічної, органічної і аналітичної хімії – для спеціальностей: Агроінженерія; Прикладна механіка; Електроенергетика; Електротехніка та електромеханіка; Будівництво та цивільна інженерія; Біомедична інженерія; Біотехнології та біоінженерія.
  2. за програмою неорганічної, аналітичної, органічної хімії – для спеціальностей: Біологія; Екологія; Науки про Землю; Водні біоресурси та аквакультура.
  3. за програмою неорганічної, аналітичної, органічної хімії – для спеціальностей: Агрономія; Захист і карантин рослин; Садівництво та виноградарство; Лісове господарство; Садово-паркове господарство.
  4. за програмою неорганічної, аналітичної, органічної хімії – для спеціальностей: Ветеринарна медицина; Медицина; Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза; Стоматологія; Фармація.
  5. за програмою неорганічної, аналітичної, органічної  хімії з розділами фізичної і колоїдної хімії – для хіміко-технологічних спеціальностей:  Хімічні технології та інженерія; Харчові технології; Технології захисту навколишнього середовища; Технології легкої промисловості.

Закликаємо студентів нашого університету взяти активну участь в олімпіаді з хімії і надіємось, що результат буде ще кращий, ніж у роки до Covid-епідемії, коли ми мали по 5-6 переможців на 2 етапі змагань із числа студентів спеціальностей «Біотехнології та біоінженерія», «Агрономія», «Садівництво та виноградарство», «Ветеринарна медицина».

Роман Жила,

секретар НДІ рослинництва та грунтознавства

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook