Науково-педагогічні працівники кафедри ТІДП відвідали семінар-навчання з підвищення педагогічної майстерності!

3 лютого 2022 року

 


     З метою покращення якості освітнього процесу та підвищення рівня використання сучасних технологій під час змішаної та дистанційної форми навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористуванні України 1-2 лютого 2022 року був проведений в онлайн – режимі семінар – навчання для керівників підрозділів та науково-педагогічних працівників університету до якого долучились і НПП кафедри теорії та історії держави і права юридичного факультету НУБіП України.

 

 

Під час даного заходу учасники семінару мали можливість отримати досить цікаву інформацію, яка сприятиме організації навчального процесу в умовах сьогодення.

Завдяки висококваліфікованим та досвідченим фахівцям – доповідачам було наголошено на  актуальних темах, які мають важливого значення в організації навчального процесу, також було освітлено переваги, обмеження та напрями використання різних інформаційних технологічних платформ, які сприяють та допомагають НПП в проведенні навчального процесу в умовах пандемії, було приділено значну увагу та  охоплено  інструменти та сервіси дистанційного навчання, технології створення інтерактивного цифрового контенту для дистанційного навчання студентів та т.і.

 

 

На прикладі європейських університетів Польщі, Словаччини, Чехії, Румунії було висвітлено сучасний досвід навчальних технологій в нинішніх умовах.

 

Під час проведення заходу учасники семінару мали можливість:

- підвищіти свою обізнаність в питаннях академічної доброчесності як  запоруки якісної вищої освіти;

- ознайомитись з розкриттям моделі формування навчальної мотивації у студентів до навчання;

- розширити свої знання з основних вимог до успішного проходження атестації ЕНК;

- дізнатися про вимоги акредитації освітніх програм;

- поглибити знання про оцінювання та забезпечення якості вищої освіти;

- дізнатися про основні принципи організації вступної компанії на 2022р.

 

 

Значну увагу було приділено проведенню профорієнтаційної роботи та  профорієнтаційних заходів, які допомагають формуванню інтересів та популяризують певні види професій спеціальностей серед молоді, які є в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Під час проведеного семінару були висвітлені питання по показниках цитованості наукових праць викладачами та науковцями,  фінансування Університету в 2022 році, забезпечення здоров’я студентського та викладацького колективу університету в нинішніх умовах та  профілактики синдрому професійного вигорання НПП.

Учасники семінару щиро дякують  керівництву університету, організаторам проведеного заходу по підвищенню педагогічної майстерності НПП.

 

Олена ПОПОВА,

доцентка кафедри теорії та історії держави і права

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook