Студентка першого курсу Яна Тарасюк розповіла учням ЗОШ № 29 м. Хмельницький про переваги навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України

29 січня 2022, 9:15

Проблема професійної орієнтації молоді є актуальною. Для багатьох старшокласників вибір професії найчастіше мотивується миттєвою життєвою ситуацією і не орієнтований на перспективи розвитку ринку праці. Часто молоді люди не уявляють, ким хочуть стати в майбутньому і надають перевагу у виборі майбутньої професії не за власними бажаннями, а скоріше через віяння моди на ті чи інші спеціальності, а після здобуття освіти розчаровуються та працевлаштовуються у сферах, не пов'язаних із обраною спеціальністю.
Заходи з профорієнтації сприяють своєчасному та усвідомленому вибору професії та навчального закладу. Таку профорієнтаційну допомогу учням 10-х і 11-х класів спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 29 м. Хмельницький зробити усвідомлений вибір професії надала студентка 1 курсу нашого факультету Яна Тарасюк.

Яна детально розповіла про професійну діяльність фахівців ветеринарної медицини, провела відео-екскурс факультетом ветеринарної медицини, орієнтуючись уже на власний досвід розповіла про переваги навчання в нашому університеті та про студентське життя у столиці. Подана інформація та представлені перспективи викликали значний інтерес у школярів.
Особиста переконаність Яни у правильності зробленого нею вибору – стати ветеринарним лікарем – є найкращим прикладом для майбутніх студентів факультету ветеринарної медицини  НУБіП України!

Доцент кафедри епізоотології,
мікробіології і вірусології
Ганна Козловська


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook