У НУБіП України встановилися традиційні дружні відносини з Кубою

14 січня 2022, 20:17

12.01.2022 р. професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук В.М. Якушик обговорив з послом Республіки Куба в Україні Натача Диас Агилера питання сприяння громадськості подальшій співпраці між науковцями, дослідниками і студентами України і Куби.

У лютому 2022 р. на Кубі вже в тринадцятий раз проводитиметься міжнародний конгрес з питань вищої школи – Конгрес «Університет 2022» (Congreso «Universidad 2022»). (Див.: Convocatoria al 13 Congreso Internacional de Educación Superior «Universidad 2022» – Universidad Central «Marta Abreu» de Las Villas. https://www.uclv.edu.cu/eventos/universidad-2022-13-congreso-internacional-de-educacion-superior/). Куба чекає до себе представників університетів України.
У НУБіП України встановилися традиційні дружні відносини з Кубою, посол Республіки Куба частий гість в нашому університеті (див.: https://nubip.edu.ua/node/67493). У найближчі дні університет отримає від посольства Куби офіційного листа з пропозиціями щодо співробітництва Національного ботанічного саду Куби з НУБіП України.

     

 

 

 

Валентин Якушик,
професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook