Вчена рада механіко-технологічного факультету: підсумки року

20 грудня 2021 року
   16 грудня 2021 року, основним питанням, обговореним на засіданні вченої ради механіко-технологічного факультету, були результати праці колективу, у поточному році.
   Декан факультету Вячеслав Братішко, висвітлив підсумки діяльності за місяць та поточні завдання, які стоять перед колективом, наголосив на максимальній зосередженості та відповідальності викладачів кафедр, у проведенні сесійного контролю знань. Декан акцентував увагу на суттєвих зрушеннях факультету в атестації електронних навчальних курсів. За поточний семестр, було атестовано більше 30 електронних курсів дисциплін факультету. У 2022 році, всі факультетські навчальні курси, які знаходяться на електронній платформі університету – мають бути атестованими. Також, потрібно підсилити проведення профорієнтаційної роботи та участь викладачів факультету у міжнародних наукових проектах.
   Заступник декана з наукової роботи В’ячеслав Мацюк, підвів підсумки роботи студентських наукових гуртків факультету, наголосив на своєчасній звітності та підготовці учасників до участі в конкурсах студентських наукових робіт і олімпіадах.
   Заступник декана з навчальної і виховної роботи Ігор Сівак, презентував членам вченої ради, аналіз діяльності наставників академічних груп факультету, за поточний семестр. Всі наставники, старанно виконують покладені на них обов’язки, відвідують гуртожитки та проводять виховні години із студентами ввірених їм груп. Частота проведення виховних годин, наставниками груп молодших курсів – 1 раз на 1, 2 тижні, на старших курсах і магістратурі - 1 раз на 3, 4 тижні. При опитуванні наставників академічних груп, підтверджено акцент на індивідуальному підході до кожного здобувача вищої освіти. При опитуванні студентів, встановлено факт необхідності збільшення кількості зустрічей наставників із студентським середовищем.

   Завідувач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. академіка П. М. Василенка Юрій Гуменюк, доповів про діяльність кафедри, щодо підвищення якості підготовки фахівців, наукових досліджень та розвитку матеріально-технічної бази. За останні роки, кафедра наростила матеріальний потенціал, потужно проводить освітню і наукову діяльність, науково-педагогічні працівники кафедри, беруть активну участь у профорієнтаційних заходах та виховних процесах студентського середовища.
   Також на засіданні вченої ради встановлено пріоритети на майбутній рік та обговорено умови проведення факультетських зборів трудового колективу, 23 грудня 2021 року.

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету з навчальної і виховної роботи
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook