Першокурсники факультету землевпорядкування помірялися силами на футбольному майданчику

20 вересня 2021 року

    З початком нового навчального року студенти першого курсу факультету землевпорядкування не хочуть стояти осторонь спорту, а особливо футболу. Від так, 13 вересня 2021 року відбувся турнір з футболу між командами першого курсу факультету землевпорядкування.

    Футбольний турнір проходив на майданчику зі штучним покриттям, що розташований поруч зі начальним корпусом №9. Кожна академічна група представила по одній команді. Турнір відкрив декан факультету Тарас Євсюков, який побажав гарної гри та зазначив, що учасники відважні та хоробрі, адже захищають честь своєї групи.

    Розпочали команди досить обережно, приглядаючись один до одного, та проводили поодинокі атаки. Гра була досить напруженою, кожна команда намагалась показати на що здатна. Учасники спортивного турніру грали рішуче та з надзвичайним азартом. Матчі були динамічні і видовищні.

    Отож футбольний турнір завершився перемогою першої групи. Друге місце посіла команда скороченого терміну навчання, а третє місце отримала команда другої групи.

    Крім того, у номінації кращий гравець-нападник став Ігор Пітунов з найбільшою кількістю забитих м’ячів, а кращим гравцем-вротарем – Єгор Болдирев пропустивши найменшу кількість м’ячів.

    Команди, які зайняли 1 і 2 місце були нагороджені медалями, а команда 3 місця отримала грамоти. Церемонію нагородження проводили декан факультету Тарас Євсюков і заступник декана Олександр Шевченко.

    Турнірний шлях першокурсники пройшли демонструючи цікавий комбінаційний футбол, змістовну збалансовану гру, яка тримала в напрузі численних вболівальників.

    Тож хотілося б побажати нашим командам першокурсників наснаги, а також щоб кожна їхня перемога не була останньою.

    Також висловлюємо подяку вболівальникам, які вірили в свою команду й надавали їм сил боротись і які після завершення матчу з трибуни ще довго кричали слова підтримки, а також всіма улюблене: "ЗВ! ЗВ! ЗВ!"


Юлія Завгородня,
студентка другого курсу факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook