Немішаївський фаховий коледж приймав дітей зі Сходу України

18 серпня 2021 року
     16 серпня 2021 р. ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» приймав гостей – учнів державних закладів освіти в Донецькій і Луганській областях (на підконтрольних Уряду України територіях).

     В рамках україно-німецького проекту «Впровадження санітарних норм якості харчових продуктів згідно положень НАССР щодо контролю безпечності продуктів харчування та покращення умов, які не відповідають санітарним нормам, в їдальнях державних закладів освіти в Донецькій і Луганській областях» для учасників організовано літній учнівський табір та ряд екскурсій «САМР безпечності продуктів та здорового харчування».

    Немішаївський фаховий коледж має що презентувати: органічну продукцію вирощену на колекційно-дослідному полі, птахів і тварин навчально-виробничої лабораторії «Зооцентр», навчально-виробничі лабораторії, де студенти удосконалюють свої теоретичні та практичні вміння та багато ін., до того ж коледж працює над впровадженнямсистеми НАССР. Дітей пригощали малиною, смородиною, ожиною, овочами з нашого поля, попередньо вимірявши вміст нітратів у них. Діти переконалися, що продукція дійсно екологічно чиста. Смакували сир халумі, виготовлений в лабораторії «Переробки молока та молочних продуктів» та свіжу випічку з лабораторії «Харчові технології». Найбільше захоплення в дітей викликали живі тварини – поні, коні, вівці, барани, кози. Спілкування дітей з директором коледжу В.І. Альохіним у формі діалогу завершило цілісну картину сприйняття коледжу. Смачний обід в студентській їдальні – став логічним підсумком відвідин коледжу.

     Варто зазначити, що екскурсії для учасників літнього учнівського табору реалізовують МБФ «Жовто-Блакитні Крила» і ВГО «ПОРУЧ» у партнерстві з ChildFund Deutschland, за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).
     Відвідини Київщини дітьми зі Сходу України напередодні відзначення 30-ї річниці Незалежності держави – яскравий приклад єднання і цілісності України!

Олена Кищук,
соціальний педагог

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook