Серія онлайн-заходів від проєкту «Німецько-український агрополітичний діалог»

21 травня 2021, 0:00

      З 21 травня по 29 червня пройдуть онлайн-зустрічі, на яких будуть доповідати (з перекладом) вчені з Європи та України. Взяти участь можуть усі. Теми конференцій будуть стосуватися аграрного управління та законодавства, сільськогосподарської освіти та науки (в сфері аграрної політики, економіки, менеджменту).

 
Головна мета даної ініціативи АПД – сприяння впровадженню підходу «evidence based policy making» («створення доказової політики»).
Онлайн-заходи поділені за тематикою на три розділи:
  1. Наукові основи формування політики на основі фактичних даних і статус-кво в сфері аграрної політики в Україні.
  2. Прикладні лекції та практичні вправи щодо формування аграрної політики на основі фактичних даних – переваги, виклики та реалізація – європейський досвід та рекомендації для України.
  3. Прикладний економетричний аналіз для розв’язання проблем аграрної політики з мовою програмування R або R-Studio.
 
Серед доповідачів будуть: Мірко Тітце (Інститут економічних досліджень м. Галле), Мартін Бансе (Тюнен-Інститут ринкового аналізу), Марія Богонос (Об’єднаний дослідницький центр (JRC) Європейської Комісії в м. Севілья), Олександр Перехожук (Лейбніц-Інститут аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою), Ольга Ходаківська (ННЦ«Інститут аграрної економіки», Національна академія аграрних наук України (НААН)).
 
Програму заходів Ви можете подивитися в прикріпленому PDF-файлі.
 
Як зареєструватися?
Щоб отримати посилання та взяти участь в усіх або окремих зустрічах, потрібно зареєструватися (до 18.05). Для цього надішліть лист за адресою [email protected]. В ньому вказати ПІБ, організацію, посаду, а також розділи, на які реєструєтеся. 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook