Планове засідання вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у форматі онлайн

19 листопада 2020 року

     Відповідно до плану роботи вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК 19.11.2020 відбулося чергове засідання у форматі онлайн, першим питанням якого стало обговорення проведення «Дня відкритих дверей», що заплановано на 20, 21 листопада. Розроблено програму проведення даного заходу та запропоновано включити виступи відповідальних за міжнародну діяльність, організаційну, культурно-масову та спортивну роботу на факультеті.

    Наступним питанням порядку денного було представлення  у формі наукової доповіді звітів аспірантів факультету, що містили підтвердження виконання індивідуальних планів їх дисертаційних робіт, затвердження тем аспірантам першого року навчання та виступ голови ради аспірантів Тетяни Розбицької.

    Поточне засідання вченої ради передбачало рекомендації до присвоєння вчених звань, голова вченої ради Лариса Баль-Прилипко представила кандидатури здобувачів - це доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, кандидат технічних наук Ольга Прядко та старший викладач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів кандидат технічних наук Олена Очколяс. В обговоренні кандидатур прийняли участь в.о. завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК,  доцент Володимир Василів, в.о. завідувача кафедри м'ясних, рибних та морепродуктів, доцент Наталія Слободянюк, професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Ігор Паламарчук було звернено увагу на високий рівень викладання дисциплін, публікаційну активність в тому числі у виданнях які включено до наукометричної бази Scopus, а також рівень володіння англійською мовою, що підтверджено сертифікатами В2. Після обговорення кандидатури було включено до бюлетеня для таємного голосування і вони здобули одностайну підтримку усіх членів вченої ради. 

     Кадрові питання порядку денного засідання вченої ради  були пов’язані з рекомендацією про обрання за конкурсом на заміщення посади доцента кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Наталії Слободянюк, яку після обговорення та голосування одностайно підтримали всі члени вченої ради. Крім того було обговорено перебіг навчального процесу, планування залікової та екзаменаційної сесій та засідання Екзаменаційних комісій із захисту магістерських робіт, рекомендації до друку навчально-методичної літератури.

 

Наталія Сілонова,
Вчений секретар факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook