СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ

12 лютого 2020 року
корпус 12, ауд 315 Д

27.02.2020 р. в 14-50  

НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ МАГІСТРІВ, МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ, АСПІРАНТІВ  на тему:

 "ЗАСТОСУВАННЯ БІЛКІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ"

 

Згідно КОНЦЕПЦІЇ підготовки магістрів на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК НУБіП України та тісній співпраці з радою роботодавців 27.02.2020 р., спеціально для магістрів, аспірантів, молодих вчених  відбудеться науково-практичний семінар за участю Head of R&D  компанії «Technology Trade».

 

Компанія «Technology Trade» створює комплексні рішення для виробників м’ясопереробної галузі. Компанія 16 років на ринку інгредієнтів для харчової промисловості. В портфелі представлені функціональні та смако-ароматичні рішення від світових виробників. Technology Trade є флагманом серед постачальників тваринного білку в Україні.

 

Тема семінару: «ЗАСТОСУВАННЯ БІЛКІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ», яка включає об’єднання різних актуальних питань:  Білок – це більше ніж наповнювач. Чому його кладуть у ковбасу? Походження та види функціональних тваринних білків. Нові функції білків, про які Ви не чули. Чому ринок білку розвивається та що може його вбити.

     Семінар буде проводити:

Наталія Грошко - випускниця НУБіП України, працює в сфері інновацій з 2012 року. Основні компетенції – розробка функціональних та смакових рішень у галузях переробки м’яса, риби, виробництві снеків та кондитерській промисловості.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook