Розширюємо міжнародну співпрацю і мережу баз практики: Туреччина

7 лютого 2020 року
     Упродовж останніх років гуманітарно-педагогічний факультет якісно трансформувався, розвиваючи різні напрями діяльності, відкриваючи перед студентами-гуманітаріями нові перспективи, надаючи їм можливості набувати практичного досвіду тощо. Особливу увагу факультет приділяє розширенню міжнародних обріїв практичного навчання, ставлячи собі за мету налагодження співпраці хоча б з однією країною на рік. Якщо в попередні роки в полі зору були Польща, Китай, Чехія, Німеччина, то цього року ‒ Туреччина.

     06 лютого 2020 року за ініціативи декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука та декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариси Баль-Прилипко відбулася зустріч студентів двох факультетів з потенційними роботодавцями та одночасно представниками бази практики з Туреччини, яка має свої представництва в Україні ‒ зокрема із заступником генерального директора компанії Сезгіном Акпінаром та з Ольгою Силюк, регіональним представник компанії в Україні, директором з підбору персоналу.

     За результатами зустрічі укладено договір, згідно з яким студенти нашого факультету спеціальностей «Міжнародні відносини», «Філологія», «Журналістика», «Соціальна робота», «Психологія», «Харчові технології» матимуть змогу проходити літню мовну практику та безкоштовне стажування в Туреччині. Особливістю запропонованих умов є проживання та харчування студентів за рахунок бази практики. Крім того, на період літньої мовної практики студенти будуть працевлаштовані.

     За результатами успішного проходження мовної практики / стажування студенти отримають міжнародний сертифікат.

 

Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook