На факультеті тваринництва та водних біоресурсів успішно відбувалася VIІI постерна науково-практична конференція магістрів

25 жовтня 2019 року
     На базі факультету тваринництва та водних біоресурсів відбувалася VIІI постерна науково-практична конференція студентів ОС «Магістр» за спеціальностями 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 207 – «Водні біоресурси та аквакультура».

 

     Зовсім скоро студенти-магістри факультету тваринництва та водних біоресурсів отримають путівки у життя і стануть фахівцями своєї галузі. Та поки на конференції «Актуальні проблеми розвитку тваринництва та рибництва» вони отримали можливість поділитися досвідом (адже дехто з майбутніх випускників вже сьогодні працює на підприємствах тваринництва і рибництва) та результатами наукових досліджень, проведених в рамках виконання досліджень випускних магістерських робіт. З метою засвідчити компетентність магістрів та отримані ними навички у процесі навчання конференцію відвідала заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Миколаївна Колеснікова.
 

     На початку із вітальним словом до учасників конференції звернувся директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва НУБіП України Іван Чумаченко. Він висловив задоволення побаченим сьогодні в залі: відношення та рівень підготовки студентів до конференції ще раз підтверджує те, що на одному з найкращих факультетів Національного університету біоресурсів і природокористування України навчаються найкращі студенти, які щоденно підтверджують свій статус новими успіхами та досягненнями, потому він представив науковий та організаційний комітети конференції та оголосив регламент роботи.

     Представляючи свої постери (а їх було понад 60), студенти продемонстрували чудовий рівень володіння інформацією із актуальних питань галузей аквакультури та тваринництва: технологічних аспектів вирощування традиційних та нових об’єктів аквакультури, науково-біологічного обґрунтування використання різних типів водойм (в т. ч. водосховища, моря), удосконалення технологій утримання та вирощування сільськогосподарських тварин, генетичних та селекційних досліджень, обґрунтування використання речовин та сполук різної природи у тваринництві, тощо. 

     Ці та інші теми досліджень викликали у студентів та наукового комітету конференції значний інтерес та супроводжувалися активним обговоренням, адже на конференції були присутні завідувачі кафедр факультету та науково-педагогічні працівники.
 

     Рівень, на якому була проведена конференція «Актуальні проблеми розвитку тваринництва та рибництва» свідчить про високу теоретичну та практичну підготовку студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів за обома спеціальностями.

Руслан Кононенко
заступник декана факультету
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook