Завершення вступної кампанії, мовна підготовка студентів та новий навчальний рік – у фокусі ректорату

12 серпня 2019 року

    12 серпня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету зазначив, що добігає логічного завершення вступна кампанія, сьогодні здають іспити вступники до магістратури за заочною формою навчання, формуються накази на зарахування. Одним з висновків аналізу перебігу вступу 2019 стала необхідність перегляду мовної підготовки. Знання іноземної мови потрібні як при вступі до магістратури, так і для бажаючих продовжити викладацьку, наукову кар’єру при отриманні вченого звання. Тому потрібно розробити детальний план з поліпшення її вивчення, а розпочати, можливо з тестування першокурсників і викладачів.

   Учений секретар Оксана Барановська представила графік засідань вчених рад ННІ та факультетів і урочисті заходи з посвяти в першокурсників, які будуть опубліковані на офіційному сайті університету.

    Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про роботу з унормування штатів науково-педагогічних працівників у зв’язку з новим набором, замовлення студентських квитків та виготовлення залікових книжок.

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко традиційно проінформував про хід ремонтних робіт в корпусах і гуртожитках та запевнив – усі строки будуть дотримані і 25 серпня об’єкти будуть здані.

    Перший проректор Ігор Ібатуллін анонсував засідання технічної наукової ради з енергоефективності, яка розгляне план на найближчий період з встановленням відповідальних та строки виконання, зупинився на наборі до аспірантури та докторантури, підготовці до посівної кампанії в навчально-дослідних господарствах.

    Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручення. Оксані Зазимкокоординувати підготовку до нового навчального року, розробити пропозиції щодо поліпшення мовної підготовки. Валерію Іщенкуперевірити технічну готовність, інфраструктурні мережі у корпусах і гуртожитках, внести пропозиції з облаштування спорткомплексу та переоснащення аудиторій в навчальному корпусі №5. Директору студмістечка Сергію Стецюку – контролювати підготовку кампусу до поселення студентів та постачання меблів для кімнат.

    Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook