Зміцнювати виконавську дисципліну і дбати про авторитет університету – лейтмотив наради з керівниками факультетів, ННІ і студмістечка

8 липня 2019 року
Першим питання, яке розглянули, став хід прийому документів у магістратуру. Станом на 12.00 прийнято 1109 заяв, поінформувала відповідальний секретар приймальної комісії Лідія Гончарук. Це лише ті, які вже мають повний пакет документів, більше 50 – з інших вишів. З 10 липня розпочинається прийом документів на бакалаврат.

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко запропонував взяти цю інформацію до уваги та продовжувати роботу і з нашими випускниками, і залучати кращих студентів з інших вишів.

     Про готовність студмістечка до нового начального року доповів директор Сергій Стецюк. Так, в активній фазі ремонти – і кімнат (60% яких вже готові), і місць загального користування. У всіх гуртожитках створені ремонтні будівельні бригади, з врахуванням можливих змін зарезервовано 100 місць для поселення студентів.

     Поцікавившись станом справ по кожному окремому гуртожитку у їх комендантів, ректор зауважив: ці роботи слід пришвидшити і контролювати роботу підрядників. А т.в.о. проректора навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Володимиру Дудченку дав доручення взяти всі озвучені комендантами питання на контроль і слідкувати за суворим дотриманням графіку виконання робіт.

  

     Перший проректор Ігор Ібатуллін поінформував про результати перевірки протипожежної безпеки та усунення отриманих зауважень по гуртожитках протягом місяця.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша говорив про обсяг держзамовлення і квоти, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук – про стан сплати за навчання.

     Підбиваючи підсумки, Станіслав Ніколаєнко спинився на необхідності забезпечення успішного ходу вступної кампанії, продовженні підготовки до нового навчального року і серпневої вченої ради, новій ролі бібліотеки та інших питаннях життєдіяльності університету.

  

 

Ірина Білоус
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook