Відбулося урочисте вручення дипломів на агробіологічному факультеті

28 червня 2019 року
     26 червня на агробіологічному факультеті відбулося урочисте вручення дипломів випускникам ОС «Бакалавр», які навчалися за спеціальностями «Агрономія» та «Садівництво і виноградарство». Дипломи вручили 126 випускникам денної форми навчання, шість з яких з відзнакою та 83 випускникам заочної форми навчання, з яких два з відзнакою.

     З вітальним словом до випускників звернувся проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, який подякував батькам випускників за їхній вибір. За чотири роки навчання випускники були кращою інтелектуальною, спортивною та пісенною групою, а також учасниками різноманітних конкурсів і змагань на факультетському й університетському рівнях. Проректор наголосив, що не час закінчувати навчання і запросив випускників продовжити навчання в магістратурі. Сергій Миколайович особисто вручив подяки від ректорату за активну участь у громадському житті університету Олегу Загородньому та Олександру Куценку.

 

 

     З вітальним словом від кураторів виступила доцент кафедри садівництва Наталія Шевчук, а від батьків – Сергій Поровик.

 

     До привітального слова були запрошені завідувач кафедри кормовиробництва, меліорації та метеорології Григорій Демидась, завідувач кафедри ґрунтознавства та охорони грунтів Анатолій Балаєв, професор кафедри генетики, селекції і насінництва Ганна Ковалишина

 

 

 

     Сертифікати про вивчення окремих дисциплін на англійській мові отримали студенти, які навчались в англомовній групі.

     Грамотами за значні досягнення у навчанні, активну участь в житті факультету та кращу спортивну групу було нагороджено понад 30 випускників.

     Від випускників зі словами вдячності всім викладачам, завідувачам кафедр, деканату за терпіння та готовність завжди допомогти виступила Каріна Кулик. Окрему подяку висловила декану – Оксані Леонідівні за зусилля, які вона вкладає у розвиток агробіологічного факультету. Також Каріна подякувала батькам, рідним, друзям випускників за підтримку. Однокурсникам побажала бути завжди впевненими в собі, у своєму виборі, найкращі роки ще попереду, всім успіхів та перемог.

     До випускників звернулася декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, яка привітала їх із завершенням навчання, побажала реалізації творчих задумів й запросила продовжити навчання в магістратурі. Після цього вона зачитала наказ №519 від 28 травня 2019 р. «Про закінчення навчання». Дипломи випускникам вручали декан, заступники декана та завідувачі випускових кафедр факультету.

     Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти агробіологічного факультету – Владислав Богданець, Кароліна Смертюк та Віктор Мельник. Для випускників та гостей свята прозвучали музичні вітання, які підготували студенти: Аліна Глущенко, Анжеліка Медушовська, Каріна Кулик, Микола Гасюк та Анна Попович.

     Багаторічною традицією святкування випусків на агробіологічному факультеті є гімн агробіологічного факультету, який прозвучав у виконанні Каріни Кулик, Анжеліки Медушовської та Миколи Гасюка «Агроном - син землі».


Колектив агробіологічного факультету щиро вітає винуватців свята і чекаємо у вересні у лавах магістрів!!!

Віра Кутовенко,
доцент кафедри овочівництва і закритого грунту  


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook