Назар Ткач – призер ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка підприємства»

16 квітня 2019 року
     3-5 квітня 2019 року згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1313 від 28.11.2018 р. на базі ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» (м. Дніпро) було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка підприємства».

     До участі були залучені переможці І-го етапу олімпіади, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр» та вивчають відповідну дисципліну. Загалом в олімпіаді взяли участь близько 200 учасників із 52 вищих навчальних закладів України. Сам захід урочисто відкрив ректор ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» д.т.н., професор Савицький М.В. 

     Від кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка в олімпіаді взяли участь студенти спеціальності «Економіка» Ткач Назар і Науменко Ольга.  Сам конкурс складався з тестування учасників і вирішення завдань з дисципліни «Економіка підприємства». Попередньо отримана ґрунтовна підготовка дозволила нашим студентам достойно справитися з поставленими завданнями та долучитися до когорти переможців Всеукраїнської студентської олімпіади.

     Зокрема, переможцем ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка підприємства», що відбулася на базі ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» (м. Дніпро) став студент 4 курсу спеціальності «Економіка» НУБіП України Ткач Назар, який отримав диплом ІІ ступеня.

Щиро вітаємо переможця та його наукового керівника – д.е.н., проф. Рогач С.М. і бажаємо нових досягнень і успіхів у майбутньому!

Тетяна Мірзоєва,
доцент  


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook