День відкритих дверей в НУБіП для випускників технікумів і коледжів України

22 березня 2019 року

21 березня 2019 року в НУБіП відбувся день відкритих дверей. Цього разу гостями університету стали випускники технікумів і коледжів з різних областей України. Кафедра педагогіки на чолі з Сопівником Русланом Васильовичем радо зустрічала тих, хто приїхав щоб на власні очі побачити наш університет.

Програмою заходу було передбачено зустріч учасників «Дня відкритих дверей», презентація наукових доробків факультетів та ННІ, зустріч з ректором університету Станіславом Ніколаєнком, виступ відповідального секретаря приймальної комісії Лідії Гончарук, яка презентує Правила прийому на навчання до НУБіП України у 2019 році, виступи творчих колективів кафедри культурології НУБіП України, презентація ННІ та факультетів, лабораторій та кафедр.

Майбутніх студентів гуманітарно-педагогічного факультету зустрічали завідуючі кафедр та заступники декана. Вітаючи молодь, вони презентували освітні програми, за якими ведеться підготовка фахівців на факультеті. Розповіли про ОП «Професійна освіта», отримавши яку студенти отримають «два в одному» - педагогічну освіту та фахову спеціалізацію та про ОП «Освітні, педагогічні науки» («Педагогіка вищої школи»). Майбутні абітурієнти переглянули рекламний відеоролик факультету, підготовлений, до речі, самими студентами.

Продовжилася зустріч з абітурієнтами на кафедрі педагогіки, де у теплій та дружній атмосфері можна було поспілкуватися та отримати відповіді на свої запитання.

Кафедра педагогіки радо зустрічала гостей з Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка, Березоворудського аграрного коледжу ПДАА, ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого». Загалом з університетом вдалося познайомити більше 60-ти випускників цих навчальних закладів.

Щиро дякуємо за допомогу і підтримку керівникам коледжів, а також викладачам, які організували і супроводжували групи студентів, а саме: Щербак Ользі Іванівні, Бєлоусько Аллі Михайлівні, Данькевич Віті Григорівні (Київський професійно-педагогічний коледж імені Антона Макаренка); Краснюку Василю Миколайовичу, (Березоворудський аграрний коледж ПДАА); Ільченко Наталії Володимирівні, Сиротенку Андрію Олександровичу, Кошик Вікторії Валеріївні (ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж»); Глові Володимиру Степановичу, Зубику Івану Михайловичу (ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»).

Сподіваємося, що випускники технікумів і коледжів України вже зовсім скоро поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.  

До нових зустрічей!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook