Олександр Панкулич: У НУБіП сподіваюсь поглибити свої знання та стати затребуваним спеціалістом у галузі ветеринарної медицини

23 березня 2019 року
     Цьогорічний випускник відділення ветеринарної медицини Мукачівського аграрного коледжу НУБіП Олександр Панкулич мріяв стати ветлікарем з дитинства. А коли прийшов час обирати навчальний заклад спинився на коледжі через те, що він єдиний на Закарпатті готує ветеринарних фельдшерів. І жодного разу не шкодував про своє рішення.

  • Після закінчення коледжу плануєте продовжити навчання?

    – Обов’язково. І обов’язково в НУБіП – одному із провідних вишів країни. На мій вибір вплинула поїздка сюди. Приємне враження склалося від навчальних корпусів, облаштованих аудиторій, музею анатомії тварин. Серед переваг цього вишу – добре налагоджена співпраця з університетами різних країн, широкі можливості у здійсненні науково-дослідницької роботи, які мають його студенти. І взагалі університет надає можливість розвиватись і удосконалюватись у професійній сфері.

  • Чого очікуєте від навчання в університеті?

     – Поглибити свої знання з фахових дисциплін, отримати практичні уміння і навички та стати затребуваним спеціалістом у галузі ветеринарної медицини.

  • Які маєте уподобання, крім навчання?

     – Люблю волейбол і планую продовжити тренування в університеті, адже спортивна база для цього тут гарна.

Наталія Кепенач
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook