Міжнародний день студента відзначили в НУБіП

26 листопада 2018 року
     День студента — свято всіх студентів, яке в Україні відзначають як і в більшості країн світу — 17 листопада, також відоме як міжнародний День студентів.


     Студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України також долучились до цього свята. 17 листопада наші студенти з Йорданії, Камеруну, Китаю, Палестини, Нігерії, Ізраїлю разом з українськими друзями відвідали Київський океанаріум.



     Головною родзинкою експозиції морських акваріумів безумовно став підводний тунель, всередині якого кожен бажаючий може спостерігати за життям мешканців морських глибин та відчути емоції раніше доступні тільки дайверам. У ході екскурсії не дивлячись на мовний бар’єр студенти знайшли спільну мову і щедро ділились враженнями побаченого.
 
 
     Після екскурсії ми вирішили продовжити наше знайомство по місту, гарною ідеєю було піднятись на фунікулері, який з'єднує історичне Верхнє місто та Поділ у Києві. Проходить через круту Володимирську гірку з гарним видом на річку Дніпро.


     Зустріч принесла приємні враження, гарний настрій, цікаві знайомства для студентів з різних країн світу. Ми переконались в тому, що мова не є перешкодою для спілкування між іноземцями та українцями, а навпаки різноманіття мов залишило приємні враження та збагатило внутрішній світ кожного.

 

Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів:

Маринін Олександр та Калініченко Анна
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook