Турнір з футболу на факультеті інформаційних технологій: самоорганізація та командний дух

18 листопада 2018 року

     З нагоди Дня студента на факультеті інформаційних технологій відбувся футбольний турнір між студентськими командами спеціальностей «Економічна кібернетика», «Інженерія програмного забезпечення», «Комп’ютерні науки» та «Комп’ютерна інженерія». Організаторами турніру виступили деканат та студентська організація факультету. Такі змагання започатковані з метою формування корпоративної культури студентів, розвитку їх командного духу та популяризації здорового способу життя.

    Переможцями змагань стала команда спеціальності «Економічна кібернетика» у складі: Богдан Ворона, капітан команди, Максим Чмут, Микола Тищенко, Андрій Чепа, Антон Богомілта Ілля Собчук.

     За результатами ігор кращим форвардом став студент 2 курсу спеціальності «Економічна кібернетика» – Андрій Чепа. На його рахунку 5 забитих м'ячів. Кращим голкіпером став Ілля Собчук, який захищав ворота спеціальності «Економічна кібернетика».

     Особливу подяку висловлюємо випускнику факультету 2016 року, Роману Кучеру, який приїхав на фінальну гру, вболівав за студентів та вручив перехідний кубок від випускників факультету інформаційних технологій цьогорічним переможцям.

     Підсумовуючи, можна сказати, що головними результатами такого футбольного турніру, на думку усіх спортсменів факультету, стали чудовий настрій, спільне захоплення від проведених змагань, позитивні емоції, неймовірні враження та нові знайомства, а результати матчів – привід зустрітися ще не один раз, оскільки це і надалі стане традицією факультету інформаційних технологій проводити та змагання.

     Команда це духовний моноліт, утворений за рахунок високого рівня самоорганізації та мотивації. Емоційний пульс футбольного чемпіонату від самого початку до вручення кубка переможцю відчувався навіть у навчальних аудиторіях. Майстерність, спритність та командний дух майбутніх ІТ-фахівців і кібернетиків – запорука перемоги!

Волошина Тетяна,
заступник декана з виховної та організаційної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook