Запрошуємо на вересневу серію вебінарів про можливості платформи Web of Science українською

10 вересня 2018 року

 Наукова бібліотека НУБіП України запрошує науковців, викладачів та аспірантів взяти участь у  серії онлайн-вебінарів, присвячених роботі з платформою Web of Science та іншими ресурсами для наукової діяльності, які відбуватимуться в період з 25 вересня по 27 вересня 2018 року.

Заходи безкоштовні. Початок о 16:15. Необхідна попередня реєстрація за відповідними посиланями.
 
25 вересня 2018 16:15
Тема: Оновлена платформа Web of Science. Використання ресурсу у науковій та освітній діяльності.
Тези: Підбір і аналіз наукової літератури. Типи і особливості видів пошуку. Комбінування фільтрів і тегів, можливості пошуку у пристатейній літературі та схожих записах. Отримання повного тексту відкритий доступ та Kopernio. Оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, збереження результатів, спільна робота з обраною літературою. Додаткові бази на платформі.
Реєстрація
 
26 вересня 2018 16:15
Тема: Наукові видання для публікації власних досліджень: критерії підбору та аналізу 
Тези: Ідентифікатори якісного наукового видання, бізнес моделі та вартість публікації. Підбір видання для публікації. Оформлення рукопису за необхідним форматом. Публікаційний процес. Розрахунок і особливості застосування імпакт-фактору, квартилю. Оновлений Journal Citation Reports додаткові функції. Як розпізнати і не потрапити до хижацьких видань. Перевірка індексації видання у Web of Science
Реєстрація
 
27 вересня 2018 16:15
Тема: Презентація та аналіз здобутків науковця. Оптимізація звітних процедур для автора та установи.
Тези: Пошук доробку науковця у Web of Science, складнощі що можуть виникнути, їхні причини та подолання. Авторські ідентифікатори ResearcherID та ORCID: створення, наповнення, редагування, автоматичне створення звітів з публікаційної діяльності науковця /довільної групи вчених і їхня коректна оцінка
Реєстрація
 
NB! бажано почати підключення за 10 хвилин до початку вебінару для завантаження програми webex та налаштування звуку. Операційна система ХР не підтримується webex – знайдіть пристрій з новішою версією ОС! Перевірте можливість прослуховування звуку (за необхідності знайдіть колонки). Сертифікати учасникам не передбачені, тому перегляд у компанії колег не лише сприятиме кращому засвоєнню інформації але і зміцненню колективу.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook