Розширене засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту

30 серпня 2018 року

     30 серпня 2018 року ради, за участі всіх науково-педагогічних працівників та співробітників факультету, відбулося розширене засідання вченої ради.
     Розпочав засідання декан Анатолій Остапчук, висвітливши своєю доповіддю ряд важливих для життя факультету питань, зокрема щодо підсумків вступної кампанії 2018 року, висловивши при цьому велику подяку членам приймальної комісії та екзаменаційним комісіям за їх титанічну працю. та завдання на 2018/2019 н.р.

     Далі Анатолій Дмитрович зупинився на питаннях міжнародної діяльності, зокрема Міжнародної акредитації Магістерської програми МВА, наголосивши на тому, що для більшості абітурієнтів наявність міжнародних програм є одним з основних пріоритетів при виборі нашого університету.
     Він також звернув увагу на необхідність в наступному році забезпечити наукову бібліотеку електронними виданнями, а також наповнити і атестувати електронні навчальні курси.

     Особливу увагу Анатолій Дмитрович звернув на необхідність посилити роботу колективу в напрямі розробки нових наукових проектів, а також залучити наукові лабораторії до надання платних освітніх послуг.
     Декан наголосив, що зі сторони НПП факультету є не доопрацювання щодо публікаційної активності у видання Scopus та Web of Science, адже 85 % працівників не мають жодної публікації.
     Не оминув увагою декан і питання покращення умов проживання студентів, так на ремонт місць загального користування було виділено 1400 000 грн.
     В кінці Анатолій Дмитрович озвучив загрози, що стоять перед університетом та ознайомив колектив з основними завданнями та цілями з навчальної та виховної роботи на 2018/2019 н.р
     Про готовність кафедр до нового 2018/19 навчального року прозвітували завідувачі кафедр.

     Заступник декана з міжнародної діяльності, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олена Ковтун подякувала за роботу приймальній комісії, планують в цьому навчальному році посилити роботу щодо наукових проектів, викладати дисципліни англійською мовою, зокрема міжнародним студентам у повному обсязі. Загалом, кафедра готова до нового навчального року.

     Завідувач кафедри менеджменту Й.С. Завадського Василь Горьовий прозвітував про готовність кафедри. Роботу деканату й декана зокрема оцінив позитивно. Василь Павлович закликав до більш тісної співпраці з профільними коледжами.

     Микола Талавиря, завідувач кафедри економічної теорії, відзвітував про діяльність кафедри та навчальної лабораторії економічної теорії й біоекономіки, закликавши молодих вчених до підвищення якості проектних робіт.
     Професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк надав детальний аналіз діяльності кафедри за минулий навчальний рік та окреслив основні плани на поточний.

     Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук висловила велику подяку приймальній комісії, особливо Катерині Алексеєвій, а також надала детальний звіт діяльності кафедри та нові завдання на 2018-2019 н.р., зокрема щодо акредитації в жовтні, участь студентів у олімпіадах з інвестування та запросила всіх приймати участь у конференціях, які організовуватиме кафедра.
     Заступник декана Олександр Новак ознайомив колектив з новим навчальним планом, наголосивши на особливості відбору студентами вибіркових дисциплін.

     Від ректорату виступила начальник науково-організаційного відділу НДЧ Вікторія Самсонова, яка побажала колективу факультету креативних ідей та хороших підходів щоб їх реалізувати, а також закликала об’єднуватися кафедрам та факультетам задля написання конкурентоспроможних наукових проектів.

     Анатолій Остапчук підвів підсумки засідання, подякував за проведену влітку роботу представникам приймальної комісії, деканату й привітав колектив факультету з початком нового навчального року.

Анна Збарська,
заступник декана факультету аграрного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook