НА ФАКУЛЬТЕТІ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КАДРОВОЇ КОМІСІЇ

21 листопада 2017 року

  Вже вкотре на факультеті тваринництва та водних біоресурсів пройшло засідання кадрової комісії, адже розуміючи ті виклики та випробування, які ставить нам сьогодення, члени комісії, в свою чергу, ставлять високі вимоги і до претендентів на конкурсні посади. А їх на факультеті в цьому році оголошено чимала кількість – аж 9 посад старших викладачів та доцентів за двома спеціальностями підготовки фахівців.

  Всі претенденти на посади прозвітували про свою зроблену роботу та представили чіткі плани на майбутні роки роботи після проходження конкурсного відбору.

  Тематика запитань стосувалася не тільки пунктів посадових інструкцій науково-педагогічних працівників, а й включала широкий спектр додаткової, стратегічно важливої, інформації для розвитку та процвітання факультету.

  Зокрема, кожен претендент на посаду окреслив свою чітку позицію, щодо своєї діяльності в покращенні та повноцінному оснащенні матеріально-технічної бази кафедри для проведення лабораторних занять, на якому етапі сертифікація курсів Moodle із закріплених дисциплін, в чому полягає звʼязок студент-викладач та які шляхи для посилення навчальної роботи студентів, чи усвідомлюють претенденти, що НУБіП це те місце їхньої роботи, яке вимагає фахової комунікабельності, компетентності, патріотизму та повної віддачі, які наукові спрямування найближчі претендентам та, що вони роблять для отримання міжнародних наукових грантів, в чому заключається профорієнтаційна робота та багато інших стратегічних і життєво важливих для факультету запитань.

  Після виступів претендентів в обговоренні та з дружніми порадами і побажаннями виступили члени кадрової комісії. Декан факультету Вадим Кондратюк в підсумку зазначив важливість сьогоднішнього засідання, як для претендентів так і для факультету, та ще раз нагадав, щоб відповідати гаслу факультету «Primus inter pares» та підтримувати його статус треба наполегливо працювати і, як наслідок, бути впевненим у завтрашньому майбутньому!

Р. Кононенко,

заступник декана факультету

тваринництва та водних біоресурсів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook