Участь у міжнародної конференції «Матеріали та металургійне виробництво» (IMAT 2017), Тегерані (Іран)

10 листопада 2017, 17:44

 

 
Доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Гнилоскуренко С. В. прийняв участь у міжнародної конференції «Матеріали та металургійне виробництво» (IMAT 2017), що проходила з 28 по 29 жовтня 2017 в Тегерані (Іран).



Міжнародна конференція «Матеріали та металургійне виробництво» (IMAT 2017) є важливою подією у галузі матеріалознавства для презентації наукових досягнень, нових технологій та продукції на Близькому Сході. Тематика конференції включала лиття та затвердіння, металургію, фізичну металургію та матеріалознавство, інженерні матеріали, моделювання, стратегічне управління та навколишнє середовище.
Конференція «Матеріали та металургійне виробництво» проводиться з 2007 року і у цьому році була організована Асоціацією металургії та матеріалознавства Ірану та Товариства ливарників Ірану. Конференція зібрала в Ірані більше тисячі учасників з різних країн, які надали близько 1100 статей. Доцент Гнилоскуренко С. В. виступив з доповіддю «Investigations of the Technological Parameters of Two-Rolls Pouring –Rolling Process of the Steel Strip»


 


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook