В університеті організовано розпочався навчальний рік

6 вересня 2017 року

Те, що навчальний рік вже розпочався, у комплексі споруд 12-го корпусу відчутно відразу: по переповнених переходах у перервах між заняттями.
Сьогодні у третьокурсників факультету ветеринарної медицини з першої пари – клінічна діагностика. Предмет цікавий і в практиці необхідний, певен Віталій Марченко. Робити такі висновки він вже може, адже встиг спробувати хліба ветлікаря: хлопець побував на практиці у Київському зоопарку і на великій свинофермі. І там знання та практичні навички, отримані в стінах рідного факультету, значно допомогли і показали: нас учать на совість, говорить він. За п’ятибальною шкалою можна ставити тверду четвірку.

 

Першою парою у четвертокурсників – паразитологія. Настя Гапоненко уважно слухає лектора Марину Галат. Але знаходить хвилинку, щоб пошепки відповісти на наше запитання. Дівчина побувала на практиці у НДГ «Великоснітинське» ім. О. Музиченка і має свої пропозиції щодо поліпшення його роботи, особливо що стосується ферм. Порівнювати їхній стан майбутньому ветлікарю є з чим: після практики як волонтер допомагала спеціалістам господарства у селі Жмеївка на Київщині. Особливо імпонує дівчині ставлення до тамтешніх доярок, зарплата яких сягає 11 тисяч гривень.

А студенти факультету інформаційних технологій, особливо першокурсники, не нарадуються новим лабораторіям і комп’ютерним класам. В одному з них якраз йшло заняття з інженерії програмного забезпечення. Як справи? – цікавимося у першокурсника Романа Борисенка. Як на перші дні і попередній власний досвід, все прекрасно – і викладачі, і комп’ютерна база. Старші ж колеги з четвертого курсу вже опановують моделювання і прогнозування. До їхніх послуг нова відповідна лабораторія, обладнана цього літа. А загалом на факультеті зараз працюють вісім комп’ютерних класів.

 

 

Валентин Обрамбальський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook